Élettani és Biokémiai Laboratórium

A laboratóriumban lehetőség van takarmányok és élelmiszerek különböző mikrobiális szennyezettségének kvalitatív és kvantitatív vizsgálatára. A takarmányok és takarmány-alapanyagok mikotoxin-tartalmának rutin meghatározása ELISA és HPLC/MS készülékekkel történik.

Szolgáltatási listánk és a megrendelő nyomtatványunk a letölthető dokumentumok között érhető el.

Laboratóriumunk a tevékenységét az MSZ EN ISO 17025 szabvány előírásai szerint végzi.

  • Beosztás laboratórium hálózat vezető / mikotoxin szakterületi vezető / laboratóriumvezető-helyettes
  • Telefonszám 06 82/505-800
  • Mellék 2310
  • E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Iroda Laboratórium 126

  • Beosztás laboratóriumvezető
  • Telefonszám 06 82/505-800
  • Mellék 2203
  • E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Iroda Laboratórium 045

  • Beosztás mikrobiológiai szakterületi vezető
  • Telefonszám 06 82/505-800
  • Mellék 2204
  • E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Iroda Laboratórium 046

  • Beosztás minőségügyi megbízott
  • Telefonszám 06 82/505-800
  • Mellék 2610
  • E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Iroda Talajtani laboratórium 22

  • Beosztás laboratóriumi technikus
  • Telefonszám 06 82/505-800
  • Mellék 2202
  • E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Iroda Laboratórium 048

  • Beosztás laboratóriumi technikus
  • Telefonszám 06 82/505-800
  • Mellék 2209
  • E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Iroda Laboratórium 019 (Központi mintaátvétel)
© 2017 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.